BRÖLLOPSPRISER

Här hittar ni mina skräddarsydda bröllopspaket. Reseersättning tillkommer med Ljungskile som utgångspunkt. För destinationsbröllop (bröllop som kräver övernattning) tillkommer hotell och eventuellt andra extra kostnader. Antalet timmar räknas från att fotograferingen startas, utan paus. I timmarna ingår också tid för mat och några korta raster.

BRÖLLOP DE LUXE

8 h fotografering + 500 digitala bilder (jpg).
Bilderna levereras på ett USB av trä + 30 prints i handgjord vacker trälåda.
Rekommenderas varmt!

39 000 kr

BRÖLLOP X-LARGE

6 h fotografering + 400 digitala bilder (jpg).
Ni bestämmer vad ni tycker är viktigast att dokumentera.

29 900 kr

BRÖLLOP LARGE

4 h fotografering + 200 digitala bilder (jpg).
Ni bestämmer vad ni tycker är viktigast att dokumentera.

24 900 kr

BRÖLLOP MEDIUM

3 h fotografering + 120 digitala bilder (jpg).
Ni bestämmer vad ni tycker är viktigast att dokumentera. 

19 900 kr

BRÖLLOP SMALL

2 h fotografering + 70 välredigerade (kvalitet över kvantitet!) digitala bilder i jpg-format. Ni bestämmer vad ni tycker är viktigast att dokumentera.

17 900 kr

BRÖLLOP XSMALL

1,5 h fotografering + 50 välredigerade (kvalitet över kvantitet!) digitala bilder i jpg-format. Ni bestämmer vad ni tycker är viktigast att dokumentera.

14 900 kr

Bokning & Tillgänglighet

Välkomna med er förfrågan för 2023!

Om ni funderar på att boka mig under er stora dag eller önskar veta mer om hur jag arbetar, kontakta mig gärna. Jag älskar att höra om era planer!

MIN STIL OCH MITT ARBETSSÄTT

Jag fotograferar på mitt eget vis. Storytelling / fineart / dokumentärt / lifestyle / you name it, jag vill helst inte placera mitt skapande i en kategori. Jag älskar att berätta en story med mina bilder och fånga autentiska ögonblick av tårar, glädje, gapflabb och alla detaljer däremellan. Självklart fotograferar jag även de viktiga familjebilderna, kramarna och minglet samtidigt som jag njuter av att vara tillsammans med er på en av era största dagar i livet. Varje uppdrag är unikt och de är för mig alla lika viktiga. Vid sidan av alla bröllop fotograferar jag mode, interiör, författare, events, familjer, artister m.m.

Vanliga Frågor

FRÅGA

Ingår det en provfotografering?

SVAR

Absolut, i alla mina bröllopspaket (minimum 3h) ingår en planering+provfotografering (mellan 1-2h beroende på val av paket). Provfotograferingen brukar vara ett uppskattat inslag då vi får chans att lära känna varandra lite och känna på hur ofarligt det är att stå framför min kamera ;-)

FRÅGA

Hur många bilder tar du under en heldag?

SVAR

Efter ca 8 h bröllopsfotografering brukar jag komma hem med ca 3000-4000 RAW-bilder. Jag väljer sedan ut 500 av de allra bästa bilderna och redigerar dem i min egna stil.

FRÅGA

Hur bokar man dig som bröllopsfotograf?

SVAR

Ni klickar på länken och fyller i mitt kontaktformulär. Ju mer information ni har att ge desto bättre. Jag älskar att höra om hur ni träffades, hur frieriet gick till och era drömmar om bröllopet! ;-) Om ert datum är obokat så bokar vi in ett kort videosamtal där vi får chans att drömma och höra om vi är en bra "match" för varandra. Därefter upprättas ett skriftligt avtal och en delsumma betalas á 40% av paketet. Nu är ni bokade och klara!

01