BRÖLLOPSPRISER

Här hittar ni mina skräddarsydda bröllopspaket. Bröllop Small och Medium gäller under lågsäsong 1 okt - 31 mars. Övrig period i mån av plats. Reseersättning tillkommer med Ljungskile som utgångspunkt. För destinationsbröllop (bröllop som kräver övernattning) tillkommer hotell och eventuellt andra extra kostnader. Antalet timmar räknas från att fotograferingen startas, utan paus. I timmarna ingår också tid för mat och några korta pauser.
BRÖLLOP DE LUXE
Fotografering från morgon till kväll (ca 11h) + 1000 digitala bilder (jpg).
Bilderna levereras på ett USB av trä + 30 prints i handgjord vacker trälåda.
Rekommenderas varmt!
45900kr
BRÖLLOP X-LARGE
9 h fotografering + 700 digitala bilder (jpg).
Ni bestämmer vad ni tycker är viktigast att dokumentera.
38900kr
BRÖLLOP LARGE
7 h fotografering + 400 digitala bilder (jpg).
Ni bestämmer vad ni tycker är viktigast att dokumentera.
31900kr
BRÖLLOP MEDIUM
5 h fotografering + 250 digitala bilder (jpg).
Ni bestämmer vad ni tycker är viktigast att dokumentera. 
27900kr
BRÖLLOP SMALL
3 h fotografering + 150 digitala bilder (jpg).
Ni bestämmer vad ni tycker är viktigast att dokumentera.
19900kr
Bokning & Tillgänglighet
Välkomna med er förfrågan för 2019!
Om ni funderar på att boka mig under er stora dag eller önskar veta mer om hur jag arbetar, kontakta mig gärna. Jag älskar att höra om era planer!
MIN STIL OCH MITT ARBETSSÄTT
Jag fotograferar på mitt eget vis. Storytelling / fineart / dokumentärt / lifestyle / you name it, jag vill helst inte placera mitt skapande i en kategori. Jag älskar att berätta en story med mina bilder och fånga autentiska ögonblick av tårar, glädje, gapflabb och alla detaljer däremellan. Självklart fotograferar jag även de viktiga familjebilderna, kramarna och minglet samtidigt som jag njuter av att vara tillsammans med er på en av era största dagar i livet. Varje uppdrag är unikt och de är för mig alla lika viktiga. Vid sidan av alla bröllop fotograferar jag mode, interiör, författare, events, familjer, artister m.m.

Vanliga Frågor

FRÅGA

Ingår det en provfotografering?

SVAR

Absolut, i alla mina bröllopspaket ingår en planering+provfotografering (mellan 1-2h beroende på val av paket). Provfotograferingen brukar vara ett uppskattat inslag då vi får chans att lära känna varandra lite och känna på hur ofarligt det är att stå framför min kamera ;-)

FRÅGA

Hur många bilder tar du under en heldag?

SVAR

Efter ca 16 h bröllopsfotografering brukar jag komma hem med ca 5000 RAW-bilder. Jag väljer sedan ut 1000 av de allra bästa bilderna och redigerar dem i min egna stil.

FRÅGA

Hur bokar man dig som bröllopsfotograf?

SVAR

Ni klickar på länken och fyller i mitt kontaktformulär. Ju mer information ni har att ge desto bättre. Jag älskar att höra om hur ni träffades, hur frieriet gick till och era drömmar om bröllopet! ;-) Om ert datum är obokat så bokar vi in ett kort videosamtal där vi får chans att drömma och höra om vi är en bra "match" för varandra. Därefter upprättas ett skriftligt avtal och en delsumma betalas á 40% av paketet. Nu är ni bokade och klara!

01