Bohemiskt bröllop i Göteborg och Skärhamn

  /  
4 augusti, 2018

 Det finns inte mycket som slår en vacker sommardag på västkusten.

Maria och Andreas gifte sig i Sankt Pauli kyrka i Göteborg och hade bröllopsfest i Smedjan, Skärhamn, just en sådan där drömmig sommardag.

Denna dag pausade jag efter vigseln och drog snabbt iväg till trädgårdsföreningen i Göteborg för att fotografera en annan vigsel… Kanske inget jag rekommenderar er bröllopsfotografer med tanke på stressen att hinna i tid. 😉 Jag är dock väldigt glad över att jag även fick vara med under denna magiska golden hour. Ge gärna 15-20 min till att smita ifrån festen för att få lite egentid med din äkta hälft i vackert kvällsljus! Jag lovar, ni kommer inte att ångra er. 

WORK WITH ME

VIEW & ADD COMMENTS +

Hi, very nice website, cheers!
——————————————————
Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
——————————————————
Check here: https://www.good-webhosting.com/

Din kommentar inväntar granskning.